Tegelzetters

Betegelen prijzen: actuele kosten per vierkante meter en uur

Bent u op zoek naar een tegelzetter om nieuwe tegels te laten plaatsen?

Wij sturen uw aanvraag door naar maximaal 4 bedrijven die werkzaam zijn in uw omgeving.
Betegelen prijzen

Betegelen prijzen: actuele kosten per vierkante meter en uur

Dit bespreken we in dit artikel:

Bent u op zoek naar de actuele prijzen voor het betegelen van uw ruimtes? Bij Tegelzetters.eu vindt u alle informatie die u nodig heeft. Via ons platform kunt u eenvoudig offertes van lokale bedrijven vergelijken en direct een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u flink besparen op de kosten.

Ontdek wat de kosten zijn per vierkante meter (m2) en per uur voor professioneel tegelwerk. Of u nu uw badkamer, keuken of vloer wilt laten betegelen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft. In deze sectie bespreken we de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijzen van tegelzetter. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en de beste deal vinden voor uw betegelingsproject.

Belangrijkste Punten:

 • Vergelijk offertes van lokale bedrijven op ons platform om geld te besparen op de kosten voor het betegelen van uw ruimtes.
 • Ontdek de gemiddelde kosten per vierkante meter en per uur voor professioneel tegelwerk.
 • Bij het inhuren van een tegelzetter zijn factoren als ervaring, kwaliteit en complexiteit van het tegelwerk van invloed op de prijzen.
 • Vraag altijd om een gedetailleerde offerte om onverwachte kosten te voorkomen.
 • Vergelijk de verschillende aanbiedingen en kies de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw betegelingsproject.

Prijzen betegelen per m2

Hoeveel kost het om uw ruimte te betegelen per vierkante meter? De kosten voor het betegelen variëren natuurlijk per project, maar over het algemeen zijn er enkele factoren die de prijs per m2 bepalen. De prijs voor het betegelen kan worden beïnvloed door het soort tegels dat u kiest, de grootte van de ruimte en de complexiteit van het werk.

Betegelen prijzen worden echter meestal per vierkante meter berekend. Hieronder ziet u gemiddelde prijzen voor betegeling op basis van het aantal vierkante meters dat betegeld moet worden.

Oppervlakte betegelen Gemiddelde prijs per m2
Kleine ruimte (minder dan 10m2) €40 €60
Gemiddelde ruimte (10-20m2) €35 €55
Grote ruimte (meer dan 20m2) €30 €50

Let op, dit zijn slechts richtprijzen en kunnen variëren afhankelijk van uw project en de gekozen tegels. Daarom is het belangrijk om offertes te vergelijken en te kiezen voor een tegelzetter die bij uw budget past. Op ons platform Tegelzetters.eu kunt u gratis offertes vergelijken van lokale bedrijven en direct een offerteaanvraag indienen.

Naast een prijs per m2, kunnen sommige tegelzetters ook betegelen kosten per uur rekenen. Hierover leest u meer in de volgende sectie.

Kosten betegelen per uur

Naast de prijzen per vierkante meter, is het mogelijk dat tegelzetters ook kosten per uur rekenen. Het uurloon van een professionele tegelzetter varieert gemiddeld tussen de €25 tot €40 per uur, afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring en kwaliteit.

Daarnaast kunnen arbeidskosten ook variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Bij grotere projecten kan er soms een lager uurloon in rekening worden gebracht, terwijl bij kleinere projecten het uurloon hoger kan liggen.

Voor een realistische inschatting van de mogelijke arbeidskosten kunt u het beste een aantal offertes vergelijken van lokale tegelzetters. Wij zijn Tegelzetters.eu, een platform waar u gemakkelijk offertes van lokale bedrijven kunt vergelijken. Zo kunt u de kosten van het betegelen per uur afwegen en een weloverwogen beslissing maken voor uw project.

Prijzen tegelzetter

Wanneer u besluit om een professionele tegelzetter in te huren, is het belangrijk om te weten wat de prijzen zijn die gehanteerd worden.

Bij Tegelzetters.eu zijn wij een platform waar bezoekers van de website eenvoudig offertes van lokale bedrijven kunnen vergelijken en direct een offerte kunnen aanvragen. Hieronder bespreken we enkele factoren die van invloed zijn op de prijzen die door tegelzetters worden gehanteerd:

 • Ervaring en kwaliteit van de tegelzetter
 • Complexiteit van het tegelwerk
 • Mogelijke extra kostenposten zoals materiaal- en transportkosten

Het is dus belangrijk om bij het vergelijken van offertes niet alleen naar de totaalprijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van het werk en de service die wordt geboden.

Tip: Vraag altijd om referenties en bekijk eerdere projecten van de tegelzetter om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van het werk.

Betegelen offerte aanvragen

Bent u van plan om uw ruimtes te betegelen en wilt u graag weten wat het gaat kosten? Bij Tegelzetters.eu kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw betegelingsproject. Via ons platform kunt u lokale bedrijven vinden en vergelijken, zodat u de beste deal kunt krijgen voor uw tegelwerk.

Om een offerte aan te vragen voor uw betegelingsproject, hoeft u alleen maar ons aanvraagformulier in te vullen. Hier kunt u aangeven welke ruimte u wilt laten betegelen, hoeveel vierkante meter er betegeld moet worden en eventueel andere specificaties en wensen. Wees zo gedetailleerd mogelijk in uw aanvraag, zodat de tegelzetters een nauwkeurige offerte kunnen opstellen.

Zodra u uw aanvraag heeft ingediend, ontvangt u binnen korte tijd offertes van lokale tegelzetters. Het is aan u om deze offertes te vergelijken en te beslissen welke tegelzetter het beste bij uw wensen en budget past.

Waarom offertes vergelijken?

Het vergelijken van offertes is essentieel bij het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw betegelingsproject. Door verschillende offertes te vergelijken, krijgt u een idee van wat er wordt aangeboden en hoeveel u daarvoor betaalt. Zo kunt u ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt en tegelijkertijd de beste kwaliteit krijgt voor uw geld.

Betegeling prijzen vergelijken

Het vergelijken van betegeling prijzen is een slimme zet als u geld wilt besparen op uw betegelingsproject. Bij Tegelzetters.eu kunt u gemakkelijk offertes van lokale tegelzetter bedrijven vergelijken. Zo kunt u de beste deal vinden.

Wanneer u offertes ontvangt, zorg er dan voor dat de volgende punten worden genoemd:

 • Hoeveelheid tegels
 • Arbeidskosten
 • Materiaalkosten
 • Eventuele extra kosten

Het vergelijken van deze punten kan u helpen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Kies niet altijd de goedkoopste optie, maar kies voor een professionele tegelzetter met de beste reputatie en ervaring.

Een andere tip is om te kijken naar online recensies van het bedrijf en hun werk. Zo krijgt u een beter idee van wat u kunt verwachten qua kwaliteit en service.

Als u het lastig vindt om het kaf van het koren te onderscheiden, neem dan gerust contact op met ons team van experts. Zij staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste tegelzetter voor uw project.

“Het vergelijken van betegeling prijzen kan u helpen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen voor uw tegelwerk.”

Tarieven betegelen

tarieven betegelen

Bij het betegelen van ruimtes spelen de tarieven een belangrijke rol in uw keuze voor een professionele tegelzetter. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per vierkante meter voor het betegelen van badkamers, keukens en vloeren. Deze tarieven kunnen afhankelijk zijn van diverse factoren, waaronder complexiteit van het werk en materiaalkeuze.

Ruimte Gemiddelde prijs per m2
Badkamer €70 – €100
Keuken €50 – €80
Vloer €30 – €50

Houd er rekening mee dat deze tarieven slechts richtprijzen zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren. Ook kunnen er extra kosten zijn, zoals voor het voorbereiden van de ruimte, het verwijderen van oude tegels of het afvoeren van afval.

Op ons platform kunt u eenvoudig offertes aanvragen van lokale bedrijven en zo de tarieven van verschillende tegelzetters vergelijken. Zo vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw project.

Betegelen van vloeren

Als u van plan bent om uw vloer te betegelen, zijn er allerlei zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om het juiste type tegels te kiezen voor uw vloer. Voor woonkamers en slaapkamers worden vaak keramische tegels gebruikt, terwijl voor garages en werkruimtes vaak betonnen tegels worden gebruikt. Een goede tegelzetter kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een ander belangrijk aspect van het betegelen van vloeren is het legpatroon van de tegels. Er zijn diverse legpatronen mogelijk, zoals het blokverband, wildverband en halfsteensverband. Elk legpatroon heeft zijn eigen uitstraling en kan dus bijdragen aan de sfeer in uw ruimte.

Wat betreft de kosten, ligt het gemiddelde tarief voor het betegelen van vloeren tussen €50 en €80 per vierkante meter. Dit is exclusief de kosten voor de tegels zelf. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type tegels, de oppervlakte en het legpatroon. Het is daarom verstandig om verschillende offertes te vergelijken voordat u een keuze maakt.

Betegelen van badkamers

Het betegelen van badkamers is een relatief veelvoorkomende klus. Tegelijkertijd is het belangrijk om op specifieke zaken te letten om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Een van de belangrijkste aspecten bij het betegelen van een badkamer is de keuze van de tegels. Hierbij is het van belang om tegels te kiezen die goed tegen vocht kunnen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Let ook op de grootte van de tegels; grote tegels kunnen de badkamer groter doen lijken, terwijl kleine tegels juist zorgen voor een meer klassieke look.

Hoeveel het betegelen van een badkamer kost, hangt af van diverse factoren. Zo is het oppervlak van de badkamer van belang, maar ook de complexiteit van de klus. Denk daarbij aan het betegelen van hoeken, moeilijke bereikbare plekken en eventuele uitsparingen voor ramen en deuren. Wij hebben onderzocht dat de gemiddelde kosten van het betegelen van een badkamer €75 tot €125 per m² bedragen.

Houd er rekening mee dat er bijkomende kosten kunnen zijn. Zo kan het zijn dat u ook nieuw sanitair wilt laten plaatsen, zoals een toilet, douche of wasbak. Daarnaast kan het aansluiten van leidingen extra kosten met zich meebrengen.

Offerte aanvragen voor het betegelen van uw badkamer

Bent u van plan om uw badkamer te laten betegelen? Dan kunt u bij ons eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij verschillende lokale bedrijven. Door de prijzen en voorstellen te vergelijken vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw klus.

Opmerking: De hierboven vermelde prijzen zijn slechts een schatting. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor uw badkamer.

Betegelen van keukens

Betegelen van keukens

De keuken is een belangrijke ruimte in huis en het betegelen van de keukenvloer en -wand kan een mooie upgrade zijn. Bij Tegelzetters.eu kunt u eenvoudig offertes vergelijken van lokale tegelzetters om de beste optie te vinden voor uw project. Maar voordat u begint, zijn er enkele aandachtspunten waar u rekening mee moet houden.

Gemiddelde kosten

De prijs voor het betegelen van een keuken varieert sterk afhankelijk van factoren zoals de grootte van de keuken, het soort tegel en de complexiteit van het werk. Gemiddeld kunt u rekenen op zo’n €50 tot €100 per m2 voor het betegelen van de keukenvloer en €60 tot €120 per m2 voor de keukenwand, inclusief materiaal en arbeidskosten.

Houd er rekening mee dat dit slechts een schatting is en dat de prijzen kunnen variëren. Het is altijd verstandig om offertes aan te vragen bij meerdere tegelzetters om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Keukenapparatuur

Een extra kostenpost bij het betegelen van de keuken kan het plaatsen van keukenapparatuur zijn, zoals de koelkast, oven en vaatwasser. Als u oude apparatuur heeft die vervangen moet worden of als u nieuwe apparatuur wilt installeren, is het belangrijk om deze kosten in uw budget op te nemen.

Aandachtspunten

Bij het betegelen van de keuken zijn er enkele aandachtspunten waar u op moet letten. Zo is het belangrijk om de juiste soort tegel te kiezen die geschikt is voor keukens en gemakkelijk schoon te maken is. Ook moet u rekening houden met de indeling van de keuken en welke delen u wilt laten betegelen.

Bij Tegelzetters.eu helpen wij u graag met het vinden van de juiste tegelzetter voor uw keukenproject. Vergelijk eenvoudig offertes van lokale bedrijven en vind de beste deal voor uw budget en wensen.

Betegelen van wanden

Het betegelen van wanden kan een geweldige manier zijn om uw kamer een nieuwe uitstraling te geven. Maar wat zijn de kosten van betegelen van wanden? Wandtegels variëren in prijs, afhankelijk van het materiaal. De keuze van het tegeltype is van invloed op de kosten van de tegels en de installatiekosten.

Standaard keramische porselein tegels zijn de meest gebruikte tegels voor wanden. Deze variëren in prijs van €10 tot €50 per vierkante meter, afhankelijk van de kwaliteit van de tegel. Natuursteen wandtegels, zoals marmer en graniet, zijn duurder en kosten gemiddeld €60 tot €100 per vierkante meter. De installatiekosten van wandtegels variëren ook, afhankelijk van factoren zoals locatie, grootte van de ruimte, niveau van voorbereiding en arbeidskosten. Voor een professionele installatie betaalt u gemiddeld €35 tot €50 per uur.

Naast de materiaal- en installatiekosten kunnen er extra kosten optreden, zoals het voorbereiden van de muren of het verwijderen van oude tegels. Deze kosten variëren afhankelijk van de huidige staat van uw muren.

Wij van Tegelzetters.eu zijn er om u te helpen een betrouwbare en betaalbare tegelzetter te vinden. Via ons platform kunt u snel offertes van lokale bedrijven vergelijken en direct een offerte aanvragen.

Experimenteer met verschillende tegelpatronen om de perfecte uitstraling te creëren voor uw ruimte en uw persoonlijke stijl.

Betegelen van buitenruimtes

Als je een terras of oprit wilt laten betegelen, is het belangrijk om te weten welke tegels geschikt zijn voor buitenruimtes. Er zijn namelijk tegels die niet bestand zijn tegen vorst en andere weersomstandigheden. Daarnaast heb je vaak te maken met afwatering en wil je geen losliggende tegels.

Bij Tegelzetters.eu begrijpen we dat het betegelen van buitenruimtes specifieke kennis vereist. Daarom hebben we een netwerk van professionele tegelzetters die gespecialiseerd zijn in het betegelen van buitenruimtes.

Als je offertes vergelijkt, is het belangrijk om te kijken welke kosten inbegrepen zijn en of de tegelzetters ervaring hebben met het betegelen van buitenruimtes. Ook kan het verstandig zijn om te vragen naar garanties op de geplaatste tegels.

Gemiddelde kosten betegelen buitenruimte
Tegelwerk Kosten per m2
Terras € 50 – € 100
Oprit € 60 – € 120

Bovenstaande prijzen zijn een indicatie en kunnen variëren. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het oppervlak, de moeilijkheidsgraad en het soort tegels dat je kiest. Het is daarom aan te raden om offertes op te vragen bij verschillende tegelzetters en deze goed met elkaar te vergelijken.

Betegelen prijzen vergelijken met Tegelzetters.eu

Bij Tegelzetters.eu begrijpen we dat het vergelijken van betegeling prijzen essentieel is om de beste deal te vinden voor uw project. Daarom zijn wij er om u te helpen bij het vinden van betrouwbare en betaalbare tegelzetters.

Ons platform biedt u de mogelijkheid om eenvoudig offertes van lokale bedrijven te vergelijken, zodat u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt vinden die past bij uw budget.

Door een offerte aan te vragen via Tegelzetters.eu weet u dat u in contact komt met professionele tegelzetters die aan onze standaarden voldoen. Wij vragen onze partners om een geldig KVK-nummer en verzekeringen, evenals positieve klantbeoordelingen.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, daarom zijn er geen verborgen kosten of verplichtingen bij het aanvragen van een offerte via Tegelzetters.eu.

Onze missie is om u te helpen bij het vinden van de juiste tegelzetter voor uw project. Of u nu uw vloer, badkamer, keuken of buitenruimte wilt betegelen, ons platform maakt het vinden van de perfecte professional gemakkelijk en stressvrij.

Vergelijk vandaag nog betegeling prijzen op Tegelzetters.eu en krijg de beste deal voor uw project!

FAQ

Wat zijn de actuele prijzen voor het betegelen?

De prijzen voor het betegelen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het soort tegels, de complexiteit van het tegelwerk en de regio waarin u zich bevindt. Voor een nauwkeurige offerte kunt u het beste contact opnemen met lokale tegelzetters.

Hoeveel kost het betegelen per vierkante meter (m2)?

De kosten voor het betegelen per vierkante meter kunnen variëren, maar gemiddeld liggen deze tussen de €20 en €60 per m2. Dit is inclusief materiaalkosten en arbeidsuren. Let op dat de uiteindelijke prijs kan verschillen, afhankelijk van de specifieke situatie en de gekozen tegels.

Wat zijn de kosten voor het betegelen per uur?

De kosten voor het betegelen per uur kunnen variëren, afhankelijk van de ervaring en kwaliteit van de tegelzetter. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €30 en €60 per uur. Het is belangrijk om vooraf een duidelijke afspraak te maken over de tarieven om verrassingen te voorkomen.

Hoe kan ik een betegelen offerte aanvragen?

Via ons platform kunt u eenvoudig offertes aanvragen bij lokale bedrijven voor uw betegelingsproject. Vul simpelweg het offerteformulier in met de benodigde informatie en ontvang vrijblijvende offertes van ervaren tegelzetters in uw regio.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van betegeling prijzen?

Bij het vergelijken van betegeling prijzen is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van het werk, de ervaring van de tegelzetter en eventuele extra kosten. Vergelijk daarom altijd meerdere offertes en lees ook beoordelingen van eerdere klanten om de beste keuze te maken.

Wat zijn de tarieven voor het betegelen van verschillende ruimtes?

De tarieven voor het betegelen van verschillende ruimtes, zoals badkamers, keukens en vloeren, kunnen variëren. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €30 en €70 per m2. Het is echter belangrijk om een nauwkeurige offerte te ontvangen van een tegelzetter voor uw specifieke project.

Gratis Offerte Ontvangen

Tegelzetters

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Heeft u liever dat wij u terug bellen?

Vul uw naam, telefoon nummer en selecteer het gewenste tijdsframe zodat wij u dan kunnen terug bellen.

Offerte's vergelijken van specialisten uit uw eigen omgeving?
Tegelzetters
Geheel kosteloos
Tegelzetters

Wacht! U vergeet uw gratis offerte!

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Direct een gratis offerte ontvangen?